Ja, ik neem deel aan de gratis workshop Agile werken!

De workshop wordt aangeboden door House of Performance. Je geeft hierbij toestemming dat MT jouw gegevens doorgeeft aan House of Performance. Je stemt in met hun privacyverklaring. Ook ontvang je mails met relevante informatie over de workshop.

* = verplicht veld

Leer hoe Agile werken je helpt om prestaties verbeteren in deze gratis workshop!


Agile werken is een manier van werken die je helpt om meer klantwaarde te realiseren en prestaties op de werkvloer te verbeteren. Mooi maar hoe vertaal je dat nu naar een praktische aanpak voor jouw team? En hoe neem je jouw team mee in het hoe en waarom van Agile werken?


Tijdens deze gratis workshop delen we onze visie op Agile werken en leer je de vertaalslag te maken van Agile werken naar concrete resultaten. Agile werken is immers geen doel ansich, maar een middel om je eigenlijke doelen te bereiken. We helpen je inzicht te krijgen in wat je kunt en wilt bereiken met Agile werken, én hoe je dit inzichtelijk kunt maken.


Wanneer:               Donderdag 26 september

Waar:                     Hamburgerstraat 30, Utrecht

Deze workshop is kosteloos en exclusief bedoeld voor teammanagers & leidinggevenden die werkzaam zijn voor een organisatie met meer dan 50 medewerkers, niet zijnde een adviesbureau. Het aantal beschikbare plekken is beperkt.

Het programma:


14:30 - 15:00 Ontvangst en inloop met koffie/thee


15:00 - 17:00 Inhoudelijk programma:

✓ Visie op Agile werken

✓ Betere prestaties met Agile werken

✓ Persoonlijk stappenplan


17:00 Napraten en netwerken tijdens borrel

Copyright 2019 © MT