De webinar wordt aangeboden door House of Performance. Je geeft hierbij toestemming dat MT jouw gegevens doorgeeft aan House of Performance. Je stemt in met hun privacyverklaring. Ook ontvang je mails met relevante informatie over de webinar.

Het doel van het gratis webinar is om jou een beeld te geven van wat je mag verwachten als deelnemend team aan de Scrum Game. De game is een virtueel traject waarbij je een betere samenwerking en meer klantwaarde realiseert doordat je effectiever leert scrummen.


Waarom beter worden in scrummen?

Het is belangrijk dat je in staat bent om sneller, meer klantwaarde te leveren. COVID-19 leert ons dat wat vandaag normaal is, dat morgen niet meer zo hoeft te zijn. Om te excelleren is het, als mens en als organisatie van cruciaal belang dat je je snel aanpast aan een nieuwe werkelijkheid. Werk je nog wel aan de juiste dingen? Is je product of dienst nog steeds relevant? Effectieve scrumteams hebben focus op de juiste dingen en leveren continu op.


Wat wordt er besproken?

We geven een indruk van de inhoud die in de game centraal staat, vertellen over onze aanpak in het combineren van het online platform en individueel advies van onze consultants. Ook nemen we een kijkje op het online platform dat de basis van de game vormt en uiteraard is er ruimte voor vragen.


Wanneer: Donderdag 29 oktober 2020


Het programma:

  • 12:00 - 12:05 - Start Webinar
  • 12:05 - 12:15 - Over de Scrum Game - Korte toelichting over het doel en de aanpak van de Scrum Game
  • 12:15 - 12:25 - Demo van het online Platform
  • 12:25 - 12:35 - Vragen?

- Het aantal beschikbare plekken is beperkt.

Gratis webinar: Ga jij aan de slag met de Scrum Game?

Ja, ik wil deelnemen aan het gratis webinar!

- Adviesbureaus en zelfstandig adviseurs zijn uitgesloten van deelname.

Copyright 2020 © MT