Close
MT Logo
Origins Logo

20 juni 2018

Seminar met Rik Vera 

Word de leider van de toekomst

Er komen talloze trends op ons af. Op welke moet je inspelen en wat wordt dan weer de volgende? Leer in dit seminar welke essentiële eigenschappen je nodig hebt om een tijdloze leider te zijn.

*Door je gegevens achter te laten, ga je ermee akkoord dat MT.nl extra informatie stuurt over dit onderwerp. Je kan je hier altijd voor afmelden.  

Rik Vera heeft al 20 jaar ervaring in de maakindustrie en weet als geen ander wat de toekomst hiervoor in petto heeft. Zijn creatieve denkwijze zorgt dat je meer out-of-the-box gaat denken over je bedrijf waardoor jij de toekomst een stapje voor kan zijn. Ontvang nu gratis per mail de drie artikelen:

Benieuwd naar de toekomstvisie van Rik Vera?

  1. Schaf de sales-afdeling af
  2. Marketing is dood, eindelijk
  3. Niemand heeft straks de maakindustrie meer nodig


  • Rik vertelt je hoe je als leider het individu aan je kunt binden, en tegelijkertijd het grote publiek bereikt.
  • Rik geeft je praktische tips ten aanzien van jouw ondernemerschap en bedrijfsvoering die direct toepasbaar zijn.
  • Rik ontkracht populaire mythes.
  • Rik combineert inzichten uit o.a. sociologie, psychologie en biologie.
  • Rik leert jou als ondernemer of manager hoe een toekomstbestendig businessmodel te bouwen.

Wat brengt dit seminar jou? 

Wil jij als leider de toekomst overleven, dan moeten je jezelf verbinden met een zo groot mogelijk publiek, en tegelijkertijd het individu kunnen aanspreken. 


Maar hoe begin je daaraan? Hoe kun je als manager in een steeds onzekerder tijdperk dertig jaar vooruitkijken in de tijd en die blik omzetten in een plan voor de komende drie maanden? Wat drijft de nieuwe consument? Waarom moet alles snel, efficiënt en gemakkelijk? Waarom zijn data het nieuwe goud, en artificiële intelligentie een zegen?


Volgens Rik Vera is het antwoord duidelijk. Om te blijven evolueren, moet je je als leider en ondernemer laten inspireren door de wereld, signalen durven lezen, je volledig richten op de noden van de klant, focussen op mogelijkheden en blijven experimenteren.


Tijdens deze interactieve seminar deelt Rik Vera – internationaal thought leader en CEO van Nexxworks - zijn kennis en geheimen over “The Day After Tomorrow”. Laat je inspireren en ontdek hoe jij kunt blijven evolueren, je volledig kunt blijven richten op de noden van de klant, kunt blijven experimenteren en een leider wordt die zich in elk tijdperk kan manifesteren.

DAGEN
UREN
MINUTEN
SECONDEN

Datum: 20 juni, 19:00 – 22:00 

Locatie: Amstelkerk, Amsterdam

Investering: €299,- (ex. btw)

LET OP: Er zijn nog maar enkele tickets beschikbaar. 

Seminar: Connect to many, Engage individuals 

19:00 Ontvangst

Inhoud

19:30 Keynote 1 Rik Vera

Programma

20:30 Aan de slag: your day after tomorrow 

21:15 Keynote 2 Rik Vera

22:00 Borrel

“Er komen veel trends op organisaties af, maar een organisatie hoeft niet gelijk een stip op de horizon te pakken. Kleine, concrete stapjes zijn vaak een goed startpunt. Verandering vereist lef en er is 'kloten in het lijf' voor nodig om verandering bij het management te vragen.” – Rik Vera