.nl | .be

Persberichten

Persbericht: Pure Luxe lanceert de kleinste luxury fair ter wereld!

Datum: 29/11/2019

Met het eerste Business Paviljoen op de PAN Amsterdam, heeft Pure Luxe een primeur. De 44.000 bezoekers kunnen niet alleen genieten van al het moois dat de PAN op het gebied van art en design biedt, ook kunnen zij in dit Business Paviljoen “Powered by Pure Luxe” voor het eerst exclusieve stands bezoeken van onder meer vastgoedproject Hyde Park, de hoogwaardige meubels van Edra en lampen van Brand van Egmond en de Alliance Gastronomique.


Pure Luxe
Naast een online platform met maandelijks 100.000 unieke bezoekers geeft Pure Luxe twee maal per jaar Pure Luxe magazine uit, dat wordt verspreid onder huishoudens met een WOZ-waarde vanaf 1,5 miljoen euro. Het magazine is niet te koop, noch via een abonnement verkrijgbaar. Dit jaar is daar met het Business Paviljoen “Powered by Pure Luxe” op de PAN Amsterdam voor het eerst een kleinschalig luxury event aan toegevoegd. Zo brengt Pure Luxe vraag en aanbod samen in een almaar groeiende high-endmarkt.

Voor meer informatie of met vragen kunt u contact opnemen met Floris Wyers, tel: 06 – 2707 0707 of per e-mail: floris@pureluxe.nl

pureluxe.nl