Sprout Partner

Korting? Bel community manager Guido Dongen

op  020 262 0716 of stuur een e-mail naar guido@mt.nl.

(We geven geen korting, maar een goed gesprek gegarandeerd.)

250.000 zakelijke beslissers bij

Nederlandse corporates bereiken?

MT brengt de beste inzichten over management en leiderschap uit binnen- en buitenland. Daarmee bereiken wij elke maand meer dan 250.000 zakelijke beslissers. 


Jouw bedrijf, product, dienst, kennis of vacature onder de aandacht brengen bij deze relevante doelgroep? 

Word partner van MT en profiteer direct van de voordelen. Op deze pagina lees je alles over de mogelijkheden van MT partnerships. 

Met welke uitdaging 

kunnen wij je het beste helpen?

Partners van MT hebben de mogelijkheid om meerdere keren per jaar persberichten te publiceren op MT.nl. Hiermee houd je de doelgroep van zittend en aanstromend toptalent in serieuze organisaties op de hoogte wat er speelt in jouw bedrijf. Wil je een los persbericht plaatsen? Klik dan hier

Nieuws onder de aandacht

Naamsbekendheid versterken

Werk aan de naamsbekenheid van jouw organisatie met een partnerprofiel op MT.nl: versterk je positie in de zoekmachines en verbind je merk aan next generation leadership. 

Leads werven of converteren

Op zoek naar leads voor jouw product of dienst? Een MT partnership biedt uitgebreide mogelijkheden tot het vinden en converteren van beslissers binnen specifieke niches. O.a. door middel van advertorials in de dagelijkse nieuwsbrief naar 50.000 managers in grootzakelijke bedrijven.


In samenwerking met de redactie publiceren we een inhoudelijk partnerartikel over jouw product, bedrijf of visie. Het artikel gaat o.v.v. partnercontent mee in de redactionele content en wordt gedeeld via de homepage, social, rss en gaat mee in de dagelijkse nieuwsbrief.

Inhoudelijk profileren

Talent bereiken

Op zoek naar toptalent voor jouw organisatie? MT brengt actuele vacatures voor management-posities onder de aandacht bij de doelgroep. Wil je een losse vacature plaatsen? Klik dan hier.

Onderzoek (optioneel)

Respondenten nodig naar marktonderzoek? Middels het grote bereik op diverse sociale media vind je snel de juiste personen. Of laat MT het onderzoek (gezamenlijk) uitvoeren voor een kwaliteitsstempel op de resultaten. 

euro per jaar

Meest Gekozen

€5.500

euro per jaar exclusief btw

Haal alles uit het platform van MT met het partner premium-abonnement.

Alle voordelen van Basic en een advertentie in de nieuwsbrief van MT.

€2.500

€999

Breng je bedrijf onder de aandacht bij de 250.000+ zakelijke beslissers op MT.

euro per jaar exclusief btw

euro per jaar exclusief btw

Partner

Basic

Partner

Plus

Partner

Premium

MT is al meer dan 40 jaar de toonaangevende publicatie op het gebied van management en leiderschap. Online, offline en via live evenementen bereiken wij zakelijke eindbeslissers en de next generation leaders.

Unieke bezoekers

mt.nl / maand

250.000

Nieuwsbriefabonnees / 

dag

50.000

Oplage

MT500 / MT1000

45.000

Volgers

via Twitter

16.000

Bereik van MT

Volgers

LinkedIn

3.500

Vacatures op mt.nlPersberichten op mt.nlBedrijfsprofiel op MT.nlLinkbuilding met mt.nlPartner Premium

Partner

Basic

Partner Plus

Ter waarde van 

€500,- per stuk

Ter waarde van 

€1000,-

Ter waarde van 

€800,-

Ter waarde van 

€500,- per stuk

Ter waarde van €3250,- per stuk

Ter waarde van €2000,- per stuk

De pakketten

Om het bereik van MT toegankelijk te maken hebben wij drie partnership pakketten samengesteld gericht op branding, inhoudelijke profilering en activatie. Op zoek naar uitgebreide mogelijkheden voor een samenwerking tussen MT en jouw organisatie, kijk in de mediakit of neem contact op met Guido Dongen op 020 262 0713.

1

4

4

2

2

2

1

2

Partnerartikel

Publiceer een artikel op mt.nl of laat je interviewen door een van de branded contentspecialisten van de redactie. De uitgelezen mogelijkheid om jouw bedrijf, product, dienst of visie inhoudelijk te vertellen aan een zakelijke doelgroep. 


De partnerartikelen worden gedeeld tussen de redactionele artikelen o.v.v. de samenwerking en gaan mee in de dagelijkse nieuwsbrief naar meer dan 50.000 zakelijke eindbeslissers. 

Persberichten op mt.nl

Naast het bedrijfsprofiel bieden de partnerships van MT de mogelijkheid om nieuws of onderzoeken vanuit je organisatie te delen met zakelijke eindbeslissers. De persberichten zijn gekoppeld aan je bedrijfprofiel, worden goed gevonden in de zoekmachines, bieden de mogelijkheid tot het doorverwijzen naar je eigen kanalen en zijn terug te vinden op de homepage en in de zijbalk naast de reguliere artikelen. 


Wil je een los persbericht plaatsen? Klik dan hier.


MT vacatures

Op zoek naar toptalent voor jouw organisatie? MT bereikt zittend en aanstormend leiderschapstalent die bedrijven toekomstbestendig maken. Vacatures worden gedeeld op de homepage en naast relevante artikelen. Wil je een losse vacature plaatsen? Klik dan hier.

Advertorials in de MT Nieuwsbrief

De MT nieuwsbrief wordt elke ochtend rond 7:30 naar ruim 50.000 abonnees verstuurd. Met jouw advertentie in onze nieuwsbrief bereiken jullie de doelgroep van MT op de meest effectieve manier. Met het MT Partner Premium abonnement kan je 2 advertenties per jaar in onze nieuwsbrief plaatsen.


Een losse advertorial is verkrijgbaar vanaf €2000,-

euro per jaar

Meest Gekozen

€5500

euro per jaar exclusief btw

Haal alles uit het platform van MT met het partner premium-abonnement.

Alle voordelen van Basic en een advertentie in de nieuwsbrief van MT.

€2500

€999

Breng je bedrijf onder de aandacht bij de 250.000+ zakelijke beslissers op MT.

euro per jaar exclusief btw

euro per jaar exclusief btw

Partner

Basic

Partner

Plus

Partner

Premium

Remy Ludo Gieling
Hoofdredacteur MT

Guido Dongen
Communitymanager MT