Leiderschap

Marketing  
Cover-groot

Leiderschap is van alle tijden, in welke vorm dan ook. Het zijn de omstandigheden waaronder u leidinggeeft, die steeds weerbarstiger worden. De 21e eeuw brengt verandering aan in de context van organisaties. Met ook de nodige consequenties voor u als leidinggevende.

 

Dit evenement is geweest. Bekijk de overige events van MT

Meer dan ooit moet u:

  • leidinggeven en coachen op afstand
  • anticiperen op steeds sneller gaande veranderingen
  • onpopulaire beslissingen nemen
  • mensen meekrijgen
  • bevoegdheden afstaan, en toch de regie houden
  • complexe dilemma’s oplossen

 

Datum: start 27 november
Locatie: Nyenrode
Prijs 995 euro

 

 

 

 

Hoe blijft u ‘voor de troepen uit’ lopen?
Hoe loodst u uw organisatie naar nieuwe tijden?
U moet het verschil maken voor uw organisatie

U kent de uitdrukking ‘de vent maakt de tent’. U heeft enerzijds de uitdaging om aan uw eigen ontwikkeling te werken. Anderzijds heeft u als leidinggevende de verantwoordelijkheid om meer dan goed op ‘de winkel’ te passen. U bent en blijft de eindverantwoordelijke die wordt afgerekend op resultaten, op geleverde prestaties. U wordt ervoor betaald om uw medewerkers – en uzelf – te motiveren tot gewenst gedrag om de doelstellingen voor de organisatie te behalen.
Het mes snijdt aan twee kanten. Hoe zorgt u zelf dat u scherp blijft, met succes mee beweegt in lijn met de tijdgeest, én het verschil voor uw organisatie kunt blijven maken?

Speciaal voor u organiseren wij deze collegereeks over leiderschap in de 21e eeuw, waarin u wordt voorzien van actuele kennis, inspiratie en praktische handvatten voor vertaling naar uw eigen werksituatie.

Meer informatie? Download de brochure


Gegevens ontvanger
Naam ontvanger:
Email ontvanger:
Jouw gegevens
Naam:
Email:

MT500 - 24 april 2014 - #SAMEN

 

MT500 2014We zitten in de 'sharing economy'. Niemand redt het solo, op alle mogelijke manieren hebben managers en ondernemingen elkaar nodig: samenwerken op de werkvloer, in de keten, in een managementteam. Ook met concurrenten ... lees verder
 

Kom met uw MT en/of relaties!

MT500 biedt groepskorting aan, voor uw MT en/of relaties. Bekijk de mogelijkheden op de ticketpagina.

 

direct inschrijven

 

 


 

MBA in 1 dag - 13 mei 2014

 

MBA in 1 dagIn totaal volgden 14.800 managers / ondernemers / professionals dit seminar al. Deelnemers aan MBA in één dag zijn stuk-voor-stuk laaiend enthousiast over het concept: in supersneltreinvaart 8 meter managementboeken behandeld. Superpraktisch, meteen toepasbaar.

 

direct inschrijven

 


 

Het Leiderschap Seminar, met Remco Claassen en Gabriël Anthonio – 27 mei 2014

 

Het Leiderschap seminar

 

 

 

 

 

Twee leiderschapsexperts. Twee topsprekers. Twee uitersten. Nu voor het eerst samen op één podium! Op 27 mei bespreken Gabriël Anthonio en Remco Claassen ieder hun unieke visie op leiderschap. Ze behandelen onderwerpen als motivatie, talent, waarden en passie... lees verder

 

direct inschrijven

 

 Psychologie voor managers – 18 september t/m 11 december 2014

 

Deze bijzondere collegereeks zit boordevol met inzichten over ons (vaak wonderlijke) gedrag op de werkvloer. U hoort van 11 hoogleraren alles over groepsdynamica, stress, narcisme, de psychologie van beïnvloeden en meer. Na afloop bent u in staat om uw collega’s te doorgronden én bij te sturen.

 

Meer informatie

 


X