Hoe...? 9 dingen die managers (nog) niet weten over veranderpsychologie

Marketing  
9xhoe

Het vermogen tot verandering bepaalt welke organisaties ook morgen nog voorop lopen óf vandaag al achterop raken. Daarom is één van uw belangrijkste taken als manager: leidinggeven aan gedragsverandering.

Het vermogen om het gedrag van anderen te veranderen is hét grote verschil tussen managers met een 'carrière' en managers met een 'baan'. Toch ontbreekt het veel managers aan echte, fundamentele kennis over veranderpsychologie. Hoe verander je het gedrag van andere mensen?

Dit evenement is inmiddels geweest. Bekijk de overige evenementen van MT

 

Honderden modellen …

Als manager heeft u de beschikking over honderden stappenplannen, rijtjes, kleuren, stromingen, theorieën en aanpakken. Allemaal ontwikkeld om het gedrag van uw medewerkers te veranderen en beïnvloeden.

zijn achterhaald door de wetenschap
Veel van de populairste managementmodellen zijn al meer dan 20 jaar oud. Intussen heeft de gedragswetenschap de laatste jaren enorme sprongen voorwaarts gemaakt.
Ze komt met verrassende nieuwe antwoorden op de vragen:  

Wat gebeurt er in ons hoofd als we veranderen?
Wat doen onze hersenen er als we nieuwe dingen leren denken of doen?
Welke elementen van buiten hebben de grootste invloed op ons brein?

Het vergeten vakgebied: veranderpsychologie
Deze psychologische en neurowetenschappelijke inzichten zijn nog niet doorgedrongen tot het vakgebied van management, leiderschap en veranderkunde. Zonde! Want u kunt ze als manager uitstekend gebruiken om een gedragsverandering tot stand te brengen.
In dit seminar presenteert Ben Tiggelaar u een strenge selectie van de beste inzichten uit de moderne veranderpsychologie. Kant-en-klaar bruikbaar, morgen op kantoor!

 


Gegevens ontvanger
Naam ontvanger:
Email ontvanger:
Jouw gegevens
Naam:
Email:

Collegereeks: Organisatie 3.0 (29 januari t/m 9 april 2015)

 

Innovatie en ondernemend gedrag zijn de huidige succesfactoren. Tijdens collegereeks ‘Organisatie 3.0’ vertellen experts als Menno Lanting, Steven van Belleghem en Wim de Ridder op welke manieren uw organisatie in de toekomst nog bestaansrecht heeft. In 9 colleges wordt toegelicht wat de impact van onder andere social media, minimal management en co-creatie is op uw organisatie.

 

Meer informatie

 


X