Hoe...? 9 dingen die managers (nog) niet weten over veranderpsychologie

Marketing  
9xhoe

Het vermogen tot verandering bepaalt welke organisaties ook morgen nog voorop lopen óf vandaag al achterop raken. Daarom is één van uw belangrijkste taken als manager: leidinggeven aan gedragsverandering.

Het vermogen om het gedrag van anderen te veranderen is hét grote verschil tussen managers met een 'carrière' en managers met een 'baan'. Toch ontbreekt het veel managers aan echte, fundamentele kennis over veranderpsychologie. Hoe verander je het gedrag van andere mensen?

Dit evenement is inmiddels geweest. Bekijk de overige evenementen van MT

 

Honderden modellen …

Als manager heeft u de beschikking over honderden stappenplannen, rijtjes, kleuren, stromingen, theorieën en aanpakken. Allemaal ontwikkeld om het gedrag van uw medewerkers te veranderen en beïnvloeden.

zijn achterhaald door de wetenschap
Veel van de populairste managementmodellen zijn al meer dan 20 jaar oud. Intussen heeft de gedragswetenschap de laatste jaren enorme sprongen voorwaarts gemaakt.
Ze komt met verrassende nieuwe antwoorden op de vragen:  

Wat gebeurt er in ons hoofd als we veranderen?
Wat doen onze hersenen er als we nieuwe dingen leren denken of doen?
Welke elementen van buiten hebben de grootste invloed op ons brein?

Het vergeten vakgebied: veranderpsychologie
Deze psychologische en neurowetenschappelijke inzichten zijn nog niet doorgedrongen tot het vakgebied van management, leiderschap en veranderkunde. Zonde! Want u kunt ze als manager uitstekend gebruiken om een gedragsverandering tot stand te brengen.
In dit seminar presenteert Ben Tiggelaar u een strenge selectie van de beste inzichten uit de moderne veranderpsychologie. Kant-en-klaar bruikbaar, morgen op kantoor!

 


Gegevens ontvanger
Naam ontvanger:
Email ontvanger:
Jouw gegevens
Naam:
Email:

MT500 - 24 april 2014 - #SAMEN

 

MT500 2014We zitten in de 'sharing economy'. Niemand redt het solo, op alle mogelijke manieren hebben managers en ondernemingen elkaar nodig: samenwerken op de werkvloer, in de keten, in een managementteam. Ook met concurrenten ... lees verder
 

Kom met uw MT en/of relaties!

MT500 biedt groepskorting aan, voor uw MT en/of relaties. Bekijk de mogelijkheden op de ticketpagina.

 

direct inschrijven

 

 


 

MBA in 1 dag - 13 mei 2014

 

MBA in 1 dagIn totaal volgden 14.800 managers / ondernemers / professionals dit seminar al. Deelnemers aan MBA in één dag zijn stuk-voor-stuk laaiend enthousiast over het concept: in supersneltreinvaart 8 meter managementboeken behandeld. Superpraktisch, meteen toepasbaar.

 

direct inschrijven

 


 

Het Leiderschap Seminar, met Remco Claassen en Gabriël Anthonio – 27 mei 2014

 

Het Leiderschap seminar

 

 

 

 

 

Twee leiderschapsexperts. Twee topsprekers. Twee uitersten. Nu voor het eerst samen op één podium! Op 27 mei bespreken Gabriël Anthonio en Remco Claassen ieder hun unieke visie op leiderschap. Ze behandelen onderwerpen als motivatie, talent, waarden en passie... lees verder

 

direct inschrijven

 

 Psychologie voor managers – 18 september t/m 11 december 2014

 

Deze bijzondere collegereeks zit boordevol met inzichten over ons (vaak wonderlijke) gedrag op de werkvloer. U hoort van 11 hoogleraren alles over groepsdynamica, stress, narcisme, de psychologie van beïnvloeden en meer. Na afloop bent u in staat om uw collega’s te doorgronden én bij te sturen.

 

Meer informatie

 


X