Hoe...? 9 dingen die managers (nog) niet weten over veranderpsychologie

Marketing  
9xhoe

Het vermogen tot verandering bepaalt welke organisaties ook morgen nog voorop lopen óf vandaag al achterop raken. Daarom is één van uw belangrijkste taken als manager: leidinggeven aan gedragsverandering.

Het vermogen om het gedrag van anderen te veranderen is hét grote verschil tussen managers met een 'carrière' en managers met een 'baan'. Toch ontbreekt het veel managers aan echte, fundamentele kennis over veranderpsychologie. Hoe verander je het gedrag van andere mensen?

Dit evenement is inmiddels geweest. Bekijk de overige evenementen van MT

 

Honderden modellen …

Als manager heeft u de beschikking over honderden stappenplannen, rijtjes, kleuren, stromingen, theorieën en aanpakken. Allemaal ontwikkeld om het gedrag van uw medewerkers te veranderen en beïnvloeden.

zijn achterhaald door de wetenschap
Veel van de populairste managementmodellen zijn al meer dan 20 jaar oud. Intussen heeft de gedragswetenschap de laatste jaren enorme sprongen voorwaarts gemaakt.
Ze komt met verrassende nieuwe antwoorden op de vragen:  

Wat gebeurt er in ons hoofd als we veranderen?
Wat doen onze hersenen er als we nieuwe dingen leren denken of doen?
Welke elementen van buiten hebben de grootste invloed op ons brein?

Het vergeten vakgebied: veranderpsychologie
Deze psychologische en neurowetenschappelijke inzichten zijn nog niet doorgedrongen tot het vakgebied van management, leiderschap en veranderkunde. Zonde! Want u kunt ze als manager uitstekend gebruiken om een gedragsverandering tot stand te brengen.
In dit seminar presenteert Ben Tiggelaar u een strenge selectie van de beste inzichten uit de moderne veranderpsychologie. Kant-en-klaar bruikbaar, morgen op kantoor!

 


Gegevens ontvanger
Naam ontvanger:
Email ontvanger:
Jouw gegevens
Naam:
Email:

GameChangers Event – 3 december 2014

 

GameChangers Event 3 december 2014Wil jij live geïnspireerd worden door top ondernemers die echt anders kijken, die lef tonen door het compleet anders te doen en die zich niet door een beetje tegenwind uit het veld laten slaan?

 

Kom dan 3 december aanstaande naar het MT Gamechanger Event 2014 en aanschouw de basis van échte vernieuwing. Je ontdekt meteen wie de GameChanger van 2014 is en hoe jij er ook een wordt. Leer de kneepjes van het vak van ondernemers die het spel in hun markt echt hebben veranderd.

 

Meer informatie Aanmelden

 


 

Psychologie voor managers – 18 september t/m 11 december 2014

 

Deze bijzondere collegereeks zit boordevol met inzichten over ons (vaak wonderlijke) gedrag op de werkvloer. U hoort van 11 hoogleraren alles over groepsdynamica, stress, narcisme, de psychologie van beïnvloeden en meer. Na afloop bent u in staat om uw collega’s te doorgronden én bij te sturen.

 

Meer informatie

 


X