persoonlijke groei 

Overtuigen op één A4 - 30 oktober & 13 november

De tijd dat dikke rapporten indruk maakten is voorbij. Niemand heeft meer tijd om zich door lange boekwerken te worstelen. De lezers hebben één...

Hoe word ik een professioneel adviseur?

Leer op 6 & 7 november van Nederlands enige hoogleraar Advieskunde, Léon de Caluwé, hoe u uw adviesvaardigheden...

Strategisch onderhandelen voor vrouwen - 2 & 3 oktober 2014

De belangrijkste factor in een onderhandelingsproces is psychologische beïnvloeding. Een terrein waarop vrouwen een aanmerkelijke...

GameChangers Event – 3 december 2014

 

GameChangers Event 3 december 2014Wil jij live geïnspireerd worden door top ondernemers die echt anders kijken, die lef tonen door het compleet anders te doen en die zich niet door een beetje tegenwind uit het veld laten slaan?

 

Kom dan 3 december aanstaande naar het MT Gamechanger Event 2014 en aanschouw de basis van échte vernieuwing. Je ontdekt meteen wie de GameChanger van 2014 is en hoe jij er ook een wordt. Leer de kneepjes van het vak van ondernemers die het spel in hun markt echt hebben veranderd.

 

Meer informatie Aanmelden

 


 

Psychologie voor managers – 18 september t/m 11 december 2014

 

Deze bijzondere collegereeks zit boordevol met inzichten over ons (vaak wonderlijke) gedrag op de werkvloer. U hoort van 11 hoogleraren alles over groepsdynamica, stress, narcisme, de psychologie van beïnvloeden en meer. Na afloop bent u in staat om uw collega’s te doorgronden én bij te sturen.

 

Meer informatie