Winnaars GPTW: Large & Multinational Companies 2012

13 apr 2012  |   MT.nl  
LMNC winnaar(1)

Microsoft is de grote winnaar van de Great Place to Work-awards in de categorie Large & Multinational Companies. In de slideshow een overzicht van alle winnaars in deze categorie.

Tijdens het tiende Great Place to Work Event op donderdag 12 april zijn de bedrijven bekend gemaakt die zich een Great Place to Work mogen noemen. Verdeeld over drie categorieën hebben 46 bedrijven deze award in de wacht gesleept. Hieronder vindt u uitgebreide profielen van de winnaars in de categorie Large & Multinational Companies (bedrijven met meer dan 250 medewerkers en multinationals), waarin Microsoft wederom nummer één is geworden.  

1 van 28

Microsoft

Wat: Informatietechnologie
Hoofdkantoor: Schiphol
Aantal medewerkers: 478
Website: microsoft.nl

Quote van medewerker
“Vrijheid is gebondenheid, ofwel het blinde vertrouwen dat jij doet wat je moet doen om bij te dragen aan het succes van Microsoft. En daarnaast: veel leuke collega’s, een fantastisch pand en alle benodigdheden om je werk op jouw meest effectieve wijze en efficiënte manier te doen.”

Blinkt uit in
Microsoft sterkste beleidsterrein is Ontwikkelen. Voor ieder individu bestaat een carrièremodel dat gericht is op persoonlijke en professionele ontwikkeling, maar de ontwikkelprogramma’s zijn ook sterk gericht op teamontwikkeling. Op het gebied van Werven onderscheidt Microsoft zich met beleidsprogramma’s die speciaal gericht zijn op het werven van vrouwen. Bij de dagelijkse werkzaamheden is flexibiliteit de norm, wat wordt gefaciliteerd door Het Nieuwe Werken.
Het gebouw is ingericht met speciale community ruimtes om het face-to-face contact te stimuleren. Ook de directeur neemt regelmatig en op vaste tijdstippen plaats aan de community tafel, zodat iedere medewerker met hem in gesprek kan gaan. Voor het inbrengen van nieuwe ideeën heeft Microsoft een bijzonder adviesorgaan, ‘de Raad van Anders’. De samenstelling van deze raad verandert per project en heeft als doel om de organisatie vanuit onbevangenheid advies te geven en een spiegel voor te houden.

Gegevens ontvanger
Naam ontvanger:
Email ontvanger:
Jouw gegevens
Naam:
Email:
 
Volg MT op Twitter


@MTNieuws op Twitter
X