GTPW: de medium sized enterprises

13 apr 2011  |   MT.nl  
Sollicitatie1

Ormit won maandag de Great Place to Work-award in de categorie medium sized enterprises. In de slideshow ziet u een lijst met alle winnaars in deze categorie.


Great Place to Work Institute
maakt jaarlijks de lijst bekend van bedrijven die zich een Great Place to Work mogen noemen. In totaal 42 bedrijven kregen maandag de fel begeerde onderscheiding. In de categorie 'medium sized enterprises' (50-250 werknemers) kwam Ormit als nr. 1 uit de bus. MT maakte voor u een profieloverzicht van dit bedrijf en de overige winnaars in deze categorie.

* Overzicht met de winnaars in de categorie small & young enterprises.
* Overzicht met de winnaars in de categorie large & multinational companies.

1 van 12

1. Ormit

Wat: Management Development
Hoofdkantoor: De Bilt
Aantal medewerkers: 118
Website: www.ormit.nl

Bedrijfsprofiel
ORMIT kent drie hoofdactiviteiten. Dat is de ontwikkeling van managers in een uniek Multicompany MD-programma (traineeship). Zij treden na afloop in dienst bij onze participanten. Vervolgens ontwikkelt Ormit managers in een Incompany MD programma binnen een organisatie. En als laatste levert zij MD Programma’s op maat en MD-advies voor organisaties.

Juryrapport
Op het eerste gezicht niet misschien verwonderlijk dat Ormit uitblinkt op het gebied van ‘Ontwikkelen’. Het heeft hiermee een echte Best Practice ontwikkelt, waarmee zij vooruit loopt op veel andere Beste Werkgevers. En dat is niet voor het eerst dit jaar. Ook op het gebied van ‘Inspireren’ scoort Ormit hoog. Het beleid hierop is erg gevarieerd en een duidelijk onderdeel van de cultuur. Ook is het origineel en heeft het een hoge ‘human touch’. Medewerkers zijn erg blij met de sfeer binnen de organisatie en de manier waarop het management met de medewerkers omgaat. “Juist in deze economisch mindere tijden, waarin het op peil houden van resultaat niet vanzelfsprekend is, voel ik een grote verbondenheid en een gevoel van `samen de schouders eronder´ en `samen nog een stap extra zetten´”

Gegevens ontvanger
Naam ontvanger:
Email ontvanger:
Jouw gegevens
Naam:
Email:
 
Volg MT op Twitter


@MTNieuws op Twitter
X