GPTW: De small & young enterprises

13 apr 2011  |   MT.nl  
Sollicitatie5

Motion10 won maandag de Great Place to Work-award in de categorie small & young enterprises. In de slideshow ziet u een lijst met alle winnaars in deze categorie.


Great Place to Work Institute
maakt jaarlijks de lijst bekend van bedrijven die zich een Great Place to Work mogen noemen. In totaal 42 bedrijven kregen maandag de fel begeerde onderscheiding. In de categorie 'small & young enterprises' (tot 50 werknemers) kwam Motion10 als nr. 1 uit de bus. MT maakte voor u een profieloverzicht van dit bedrijf en de overige winnaars in deze categorie.

* Overzicht met de winnaars in de categorie medium sized enterprises.
* Overzicht met de winnaars in de categorie large & multinational companies.

1 van 6

1. Motion10

Wat: Informatietechnologie
Hoofdkantoor: Capelle aan den IJssel
Aantal: medewerkers 27
Website: www.motion10.nl

Bedrijfsprofiel
Motion10 implementeert Microsoft enterprise producten als BizTalk, SharePoint en SQL Server bij Nederlandse topondernemingen. Klanten zijn in Nederland onder andere Shell, KPN, ProRail, TomTom, Eneco, GasUnie, diverse ministeries en de Tweede Kamer. De besloten vennootschap is opgericht in 2008.

Juryrapport
Het beleid van Motion10 kenmerkt zich door gedegenheid zonder franje waarin de mens centraal staat: “Ik heb al bij vele IT-organisaties gewerkt in het verleden en sinds ik hier bij Motion10 werk heb ik het gevoel dat ik 'er toe doe'. In de het Great Place to Work onderzoek geven de medewerkers specifiek aan dat er veel persoonlijke aandacht is, opleidingsmogelijkheden en vernieuwingen in 2010. Met enige trots vermeldt men dat de eerste vrouwelijke medewerker is doorgedrongen tot het mannenbolwerk van Motion10.

Gegevens ontvanger
Naam ontvanger:
Email ontvanger:
Jouw gegevens
Naam:
Email:
Whitepapers
Meer whitepapers »
 
Volg MT op Twitter


@MTNieuws op Twitter
X